Εξειδίκευση στα πιο
Περιζήτητα Επαγγέλματα!

Αναζήτηση Προσωπικού

Το ΚΕΜΕ δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη από το 1988  και υλοποιεί ταχύρυθμα & ετήσια τμήματα σπουδών με μεγάλη ζήτηση στην αγορά εργασίας.

Προσφέρουμε προγράμματα σπουδών «στην πράξη», που καλύπτουν όλες τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς εργασίας, εκπαιδεύουμε άριστα και καταρτίζουμε πρακτικά, άτομα κάθε ηλικίας, που αναζητούν εργασία σε σύγχρονες ειδικότητες όπως Λογιστικής, Γραμματέων Διοίκησης, Web Designers κτλ .  

Πολλοί απόφοιτοί μας, έχουν γίνει επιτυχημένοι επιχειρηματίες και χιλιάδες άλλοι εργάζονται ως  ιδιωτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι.

Αν αναζητάτε εξειδικευμένο προσωπικό για τη δική σας επιχείρηση, που να έχει καταρτιστεί σε κάποιον από τους τομείς που διαθέτουμε, είμαστε στη διάθεση σας προκειμένου να σας προτείνουμε κατάλληλα άτομα τα οποία να διαθέτουν τα  προσόντα που αναζητάτε και να ταιριάζουν στο προφίλ της διαθέσιμης θέσης εργασίας. 

Για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για την κάλυψη κάποιας θέσης εργασίας στην επιχείρησή σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 2310 266480 ή 2310 238363, καθημερινά από τις 9:30 πμ-9:00 μμ. είτε να μας στείλετε email : [email protected]

Με εκτίμηση

από τη Διεύθυνση