Εξειδίκευση στα πιο
Περιζήτητα Επαγγέλματα!

Προφίλ Σχολής

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΚΕΜΕ δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη από το 1988 και υλοποιεί ταχύρυθμα & ετήσια τμήματα σπουδών με μεγάλη ζήτηση στην αγορά εργασίας. Προσφέρει προγράμματα σπουδών «στην πράξη», που καλύπτουν τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς εργασίας, σε ένα φιλικό περιβάλλον, με επίκεντρο τον σπουδαστή και στόχο την επαγγελματική του αποκατάσταση . Εκπαιδεύει άριστα και καταρτίζει πρακτικά, άτομα κάθε ηλικίας, που αναζητούν εργασία σε σύγχρονες ειδικότητες.

 

Στα 30 χρόνια λειτουργία μας, αποκομίσαμε πολλά και δώσαμε βαρύτητα στην εφαρμογή της σύγχρονης τεχνολογίας στην εκπαίδευση. Επιλέγουμε τους καλύτερους συνεργάτες – εισηγητές, οι οποίοι είναι έμπειροι επαγγελματίες, ενεργοί στην αγορά εργασίας, με στόχο την πιο ολοκληρωμένη και άρτια μετάδοση του επαγγέλματός τους.

 

Πολλοί απόφοιτοι μας έχουν γίνει επιτυχημένοι επιχειρηματίες και χιλιάδες άλλοι εργάζονται ως ιδιωτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι.

 

Στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΚΕΜΕ έχουμε ως στόχο να εξειδικεύουμε πρακτικά και να προετοιμάζουμε για εργασία τους εκπαιδευόμενούς μας, στα πιο περιζήτητα επαγγέλματα της αγοράς. Γι’ αυτό το σκοπό παρακολουθούμε ανελιπώς τις εξελίξεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας και ανανεώνουμε συνεχώς τα σεμινάριά μας, με στόχο να τροφοδοτούμε την αγορά με νέους εξειδικευμένους σπουδαστές μας.