Σεμινάρια Digital Marketing

Διαβάστε περισσότερα για τα Σεμινάρια Digital Marketing
σεμιναρια-digital-marketing
Διάρκεια: 44 ώρες | κάθε ώρα εκπαίδευσης αποτελείται από 50 λεπτά

Τα Μαθήματα Προώθησης Ιστοσελίδων (Internet Marketing) στοχεύουν στην εξοικείωση των σπουδαστών με τεχνικές διαφήμισης ιστοσελίδων SEO (Search Engine Optimization), προκειμένου η ιστοσελίδα να είναι “φιλική” προς τις μηχανές αναζήτησης. Τελικός στόχος του σεμιναρίου είναι να διδαχθεί ο τρόπος με τον οποίο μπορεί να επιτευχθεί η εμφάνιση των περιεχομένων μιας ιστοσελίδας (της δικής σας ή/και οποιασδήποτε καλείσθε να προωθήσετε) όσο το δυνατόν πιο κοντά στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων αναζητήσεων χρηστών.

Κατά την διάρκεια των μαθημάτων οι σπουδαστές διδάσκονται τεχνικές Social Media Marketing χρησιμοποιώντας τη δύναμη των Social Networks προς όφελος της διαφήμισης των ιστοσελίδων τους.

Επίσης, διδάσκονται τεχνικές διαφήμισης ιστοσελίδων με πληρωμή, χρησιμοποιώντας το εργαλείο Google AdWords και το Facebook.

Μετά το τέλος του προγράμματος οι σπουδαστές θα είναι σε θέση:

Α. Να εργαστούν ως υπάλληλοι ή στελέχη Web Marketing στο τμήμα Πωλήσεων ή/και Marketing διαφόρων επιχειρήσεων (εμπορικών, παροχής υπηρεσιών κ.α.) ή ως εξειδικευμένα στον τομέα του Social Media Marketing στελέχη. Β. Να εργαστούν ως εξωτερικοί συνεργάτες σε επιχειρήσεις κάθε είδους. Γ. Να χειρίζονται τα εργαλεία των περισσότερων σύγχρονων Social Media, να με σκοπό να προβάλουν και να προωθήσουν τη δική τους επιχείρηση με τον αποτελεσματικότερο δυνατό τρόπο.