Σεμινάρια Digital Marketing

Διαβάστε περισσότερα για Σεμινάρια Digital Marketing
digital
Διάρκεια: 40 ώρες (50λεπτες) – 2 μήνες

To πρόγραμμα σεμιναρίου διεξάγεται με τη μέθοδο της εξ’ αποστάσεως σύγχρονης εκπαίδευσης, μέσω online πλατφόρμας, κατά την οποία ο εισηγητής διδάσκει live, έτσι ώστε να διατηρούμαι την ποιότητα της διδασκαλίας εξίσου υψηλή και αντίστοιχη με αυτή των δια ζώσης σεμιναρίων μας.

Η εκπαίδευση γίνεται βήμα προς βήμα, στηρίζεται σε πρακτικές εφαρμογές – case studies και αφορά όλα τα digital μέσα Social Media, Mail Marketing, SEO, Google Ads & Analytics προκειμένου κάποιος να έχει ολοκληρωμένη γνώση έτσι ώστε να δημιουργεί αποδοτικές στρατηγικές Digital Marketing για κάθε είδος επιχείρησης.

Το εν λόγω σεμινάριο απευθύνεται σε νέους που επιθυμούν να ξεκινήσουν μια νέα καριέρα στο Digital Marketing και θέλουν να αποκτήσουν πρακτικές γνώσεις στα digital εργαλεία, σε εργαζομένους/υπάλληλους εταιρειών που θέλουν να αναπτύξουν τις digital δεξιότητές τους με στόχο να εξελιχθούν αλλά και σε ελεύθερους επαγγελματίες κάθε αντικειμένου που επιθυμούν να προωθήσουν το επάγγελμά τους.

Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου δεν απαιτείται προηγούμενη γνώση στα εργαλεία.

 

σεμιναρια-digital-marketing
Διάρκεια: 40 ώρες | κάθε ώρα εκπαίδευσης αποτελείται από 50 λεπτά

Τα μαθήματα Digital Marketing στοχεύουν στην εξοικείωση των εκπαιδευομένων με τεχνικές διαφήμισης ιστοσελίδων. Το εν λόγω σεμινάριο περιλαμβάνει αυτοτελείς ενότητες μέσα από τις οποίες ο εκπαιδευόμενος αποκτά γνώση και εξειδίκευση σε τεχνικές διαφήμισης στο Internet. Η εκπαίδευση είναι 100% πρακτική σε εργαστήρια υπολογιστών. Η ενότητα εκμάθησης τεχνικών SEO (Search Engine Optimization) έχει ως στόχο η ιστοσελίδα να γίνει “φιλική” ως προς τις μηχανές αναζήτησης και να επιτυγχάνει υψηλή κατάταξη σε αυτές. Η εκπαίδευση σε Social Media Marketing αφορά την διαχείριση των κοινωνικών μέσων δικτύωσης Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter κ.α. και τη διαφήμιση των ιστοσελίδων τους μέσα από τα εργαλεία που διαθέτουν αυτά. Μία από τις πιο σημαντικές ενότητες είναι αυτή που αφορά τα μαθήματα Google AdWords & Analytics, στα οποία διδάσκονται η δημιουργία Καμπάνιας, Ομάδας Διαφημίσεων, τεχνικές Remarketing, ερμηνεία στατιστικών δεικτών κ.α. Το σεμινάριο Digital Marketing  ολοκληρώνεται με την εκπαίδευση στην κατασκευή Νewsletter από γνωστές πλατφόρμες πχ mailchimp κ.α.

booking
Διάρκεια: 30 ώρες | κάθε ώρα εκπαίδευσης αποτελείται από 50 λεπτά

Τα Μαθήματα Προώθησης Ιστοσελίδων Ξενοδοχείων (Hotel Digital Marketing) στοχεύουν στην εξοικείωση των σπουδαστών με βασικές αρχές σχεδιασμού ενός πετυχημένου ξενοδοχειακού Website, στοχεύουν στην εκμάθηση τεχνικών διαφήμισης ιστοσελίδων , χρησιμοποιώντας το εργαλείο διαφήμισης της Google AdWords και της Facebook, καθώς και στην κατασκευή Newsletter με στόχο το πιο αποτελεσματικό mail marketing. Στα πλαίσια της προώθησης του ξενοδοχειακού site, γίνεται επίσης εκμάθηση τεχνικών SEO (Search Engine Optimization), προκειμένου η ιστοσελίδα της δικής σας ξενοδοχειακής μονάδας, ή/και οποιασδήποτε καλείσθε να προωθήσετε, να μπορεί να εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα των μηχανών αναζήτησης .

Επίσης, διδάσκονται χρήσιμα εργαλεία εξειδικευμένα για την προβολή των ξενοδοχείων  και σύγχρονες τεχνικές, π.χ. Booking Engines, Chat, CRM κ.α.

Μετά το τέλος του προγράμματος οι σπουδαστές θα είναι σε θέση: Α. Να εργαστούν ως υπάλληλοι ή στελέχη Internet Marketing σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις ή ως εξειδικευμένο προσωπικό στον τομέα Hotel Social Media Marketing. Β. Να προωθήσουν αποτελεσματικά μέσω του διαδικτύου τη δική τους Ξενοδοχειακή Μονάδα. Γ. Να εργαστούν ως εξωτερικοί συνεργάτες σε Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις.