Σεμινάρια Digital Marketing

Διαβάστε περισσότερα για Σεμινάρια Digital Marketing
digital
Διάρκεια: 33 ώρες (50λεπτες) – 1.5 μήνας

To πρόγραμμα σεμιναρίου διεξάγεται με τη μέθοδο της εξ’ αποστάσεως σύγχρονης εκπαίδευσης, μέσω online πλατφόρμας, κατά την οποία ο εισηγητής διδάσκει live, έτσι ώστε να διατηρούμαι την ποιότητα της διδασκαλίας εξίσου υψηλή και αντίστοιχη με αυτή των δια ζώσης σεμιναρίων μας.

Η εκπαίδευση γίνεται βήμα προς βήμα, στηρίζεται σε πρακτικές εφαρμογές – case studies και αφορά όλα τα digital μέσα Social Media, Mail Marketing, SEO, Google Ads & Analytics προκειμένου κάποιος να έχει ολοκληρωμένη γνώση έτσι ώστε να δημιουργεί αποδοτικές στρατηγικές Digital Marketing για κάθε είδος επιχείρησης.

Το εν λόγω σεμινάριο απευθύνεται σε νέους που επιθυμούν να ξεκινήσουν μια νέα καριέρα στο Digital Marketing και θέλουν να αποκτήσουν πρακτικές γνώσεις στα digital εργαλεία, σε εργαζομένους/υπάλληλους εταιρειών που θέλουν να αναπτύξουν τις digital δεξιότητές τους με στόχο να εξελιχθούν αλλά και σε ελεύθερους επαγγελματίες κάθε αντικειμένου που επιθυμούν να προωθήσουν το επάγγελμά τους.

Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου δεν απαιτείται προηγούμενη γνώση στα εργαλεία.

 

σεμιναρια-digital-marketing
Διάρκεια: 44 ώρες | κάθε ώρα εκπαίδευσης αποτελείται από 50 λεπτά - Το σεμινάριο πραγματοποιείται είτε δια ζώσης, είτε e-Learning

Τα μαθήματα Digital Marketing στοχεύουν στην εξοικείωση των εκπαιδευομένων με τεχνικές διαφήμισης ιστοσελίδων. Το εν λόγω σεμινάριο περιλαμβάνει αυτοτελείς ενότητες μέσα από τις οποίες ο εκπαιδευόμενος αποκτά γνώση και εξειδίκευση σε τεχνικές διαφήμισης στο Internet. Η εκπαίδευση είναι 100% πρακτική σε εργαστήρια υπολογιστών. Η ενότητα εκμάθησης τεχνικών SEO (Search Engine Optimization) έχει ως στόχο η ιστοσελίδα να γίνει “φιλική” ως προς τις μηχανές αναζήτησης και να επιτυγχάνει υψηλή κατάταξη σε αυτές. Η εκπαίδευση σε Social Media Marketing αφορά την διαχείριση των κοινωνικών μέσων δικτύωσης Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter κ.α. και τη διαφήμιση των ιστοσελίδων τους μέσα από τα εργαλεία που διαθέτουν αυτά. Μία από τις πιο σημαντικές ενότητες είναι αυτή που αφορά τα μαθήματα Google AdWords & Analytics, στα οποία διδάσκονται η δημιουργία Καμπάνιας, Ομάδας Διαφημίσεων, τεχνικές Remarketing, ερμηνεία στατιστικών δεικτών κ.α. Το σεμινάριο Digital Marketing  ολοκληρώνεται με την εκπαίδευση στην κατασκευή Νewsletter από γνωστές πλατφόρμες πχ mailchimp κ.α.