Σεμινάρια Digital Marketing

Διαβάστε περισσότερα για τα Σεμινάρια Digital Marketing
σεμιναρια-internet-marketing
Διάρκεια: 40 ώρες

Τα Μαθήματα Προώθησης Ιστοσελίδων (Internet Marketing) στοχεύουν στην εξοικείωση των σπουδαστών με τεχνικές διαφήμισης ιστοσελίδων SEO (Search Engine Optimization), προκειμένου η ιστοσελίδα να είναι “φιλική” προς τις μηχανές αναζήτησης. Τελικός στόχος του σεμιναρίου είναι να διδαχθεί ο τρόπος με τον οποίο μπορεί να επιτευχθεί η εμφάνιση των περιεχομένων μιας ιστοσελίδας (της δικής σας ή/και οποιασδήποτε καλείσθε να προωθήσετε) όσο το δυνατόν πιο κοντά στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων αναζητήσεων χρηστών.

Κατά την διάρκεια των μαθημάτων οι σπουδαστές διδάσκονται τεχνικές Social Media Marketing χρησιμοποιώντας τη δύναμη των Social Networks προς όφελος της διαφήμισης των ιστοσελίδων τους.

Επίσης, διδάσκονται τεχνικές διαφήμισης ιστοσελίδων με πληρωμή, χρησιμοποιώντας το εργαλείο Google AdWords και το Facebook.

Μετά το τέλος του προγράμματος οι σπουδαστές θα είναι σε θέση:

Α. Να εργαστούν ως υπάλληλοι ή στελέχη Web Marketing στο τμήμα Πωλήσεων ή/και Marketing διαφόρων επιχειρήσεων (εμπορικών, παροχής υπηρεσιών κ.α.) ή ως εξειδικευμένα στον τομέα του Social Media Marketing στελέχη.
Β. Να εργαστούν ως εξωτερικοί συνεργάτες σε επιχειρήσεις κάθε είδους.
Γ. Να χειρίζονται τα εργαλεία των περισσότερων σύγχρονων Social Media, να με σκοπό να προβάλουν και να προωθήσουν τη δική τους επιχείρηση με τον αποτελεσματικότερο δυνατό τρόπο.

Διάρκεια: 15 ώρες

Στον κλάδο των digital marketing seminars, τα σεμιναρια seo search engine optimization, προσφέρουν πολύτιμες γνώσειςαφού οι εκπαιδευόμενοι διδάσκονται στην πράξη σε εργαστήρια Η/Υ, εξειδικευμένες τεχνικές, οι οποίες με την εφαρμογή τους έχουν ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της κατάταξης μίας Ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης και στη google. Με αυτό τον τρόπο, όταν οι χρήστες αναζητούν τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά – keywords , για τις οποίες έχουμε επιλέξει να “κάνουμε” seo,  μπορούν να εντοπίσουν το site στις πρώτες σελίδες των αποτελεσμάτων της google και κατά συνέπεια να “κερδίσουν” νέους πελάτες και να ανεβάσουν τον τζίρο της εκάστοτε επιχείρησης.

Τα μαθηματα seo απευθύνονται σε υπαλλήλους εταιρειών οποιουδήποτε αντικειμένου, οι οποίοι επιθυμούν να εξειδικευτούν σε θέματα προώθησης ιστοσελίδων προκειμένου να βοηθήσουν αποτελεσματικά στην “άνοδο” της εκάστοτε εταιρείας αλλά και να εξελιχθούν οι ίδιοι επαγγελματικά. Επίσης απευθύνονται σε ελεύθερους επαγγελματίες, οι οποίοι έχουν ως στόχο να έχουν τον έλεγχο του site τους, να εξελίξουν και να προωθήσουν αποτελεσματικά την επιχείρησή τους . Τέλος απευθύνονται σε φοιτητές τμημάτων πληροφορικής, marketing αλλά και οποιωνδήποτε άλλων τμημάτων καθώς και σε κάθε ενδιαφερόμενο ο οποίος θέλει να ξεκινήσει την καριέρα του στο χώρο του digital marketing και της προώθησης ιστοσελίδων.