Εξειδίκευση στα πιο
Περιζήτητα Επαγγέλματα!

LIVE WEBINAR Digital Marketing – Social Media, Mail Marketing, SEO, Google Ads, Google Analytics

ΠΕΡIΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

To παρακάτω πρόγραμμα σεμιναρίου διεξάγεται είτε δια ζώσης, είτε με τη μέθοδο της εξ’ αποστάσεως σύγχρονης εκπαίδευσης, με live διδασκαλία από εισηγητές – επαγγελματίες της αγοράς, μέσω on-line πλατφόρμας. 

Δείτε αναλυτικά το περιεχόμενο του σεμιναρίου στο παρακάτω link: https://www.keme.com.gr/σεμινάρια-marketing/internet-marketing/

 

  • Social Media Marketing (12 ώρες): Δημιουργία Επαγγελματικών Σελίδων σε Facebook, Instagram, Twitter και Linkedin – Σχεδιασμός & Διαχείριση Διαφημίσεων – Δημιουργία Audiences & Remarketing – Business Manager
  • Email Marketing & Affiliate Marketing (3 ώρες): Εκμάθηση Δημιουργίας & Αποστολής Email Campaigns & Newsletters. Έννοια του Affiliate Marketing, πώς μπορείτε να το εφαρμόσετε στην επιχείρησή σας και πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτό.
  • SEO (6 ώρες): Εκπαίδευση σε τεχνικές βελτίωσης μιας ιστοσελίδας, με στόχο να μπορείτε να «ανεβάσετε» την κατάταξη ενός website σε όσο δυνατόν “ψηλότερες θέσεις” στα αποτελέσματα της Google. Εφαρμογή σε real site WordPress – Plugin Yoast Seo
  • Google Ads (15 ώρες): Εκπαίδευση βήμα προς βήμα στη δημιουργία Google Ads λογαριασμού, στον σχεδιασμό Καμπάνιας & Διαφημίσεων με την κατάλληλη χρήση Keywords έτσι ώστε το κοινό να μπορεί να εντοπίσει τις διαφημίσεις σας στο Δίκτυο Αναζήτησης της Google. Δημιουργία διαφημίσεων με χρήση Banners στο Δίκτυο Εμφάνισης της Google (Branding), καθώς και με χρήση Video στο YouTube. Τεχνικές Remarketing. Πρακτικές συμβουλές & tips που σας καθοδηγούν να οργανώσετε με τον πιο αποδοτικό τρόπο τις Google Διαφημίσεις σας, με στόχο την ανάπτυξη της επιχείρησή σας ή του πελάτη σας.
  • Google Analytics (4 ώρες): Μελέτη Στατιστικών μιας Ιστοσελίδας και απόδοσης όλων των διαφημιστικών ενεργειών με στόχο τη συνολική βελτιστοποίηση των διαφημίσεών σας σε όλα τα digital μέσα Social, Google, Mail Campaigns κτλ

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ:  ΕΞ’ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕ LIVE STREAMING

To πρόγραμμα σεμιναρίου διεξάγεται με τη μέθοδο της εξ’ αποστάσεως σύγχρονης εκπαίδευσης, μέσω online πλατφόρμας, κατά την οποία ο εισηγητής διδάσκει live, έτσι ώστε να διατηρούμε την ποιότητα της διδασκαλίας εξίσου υψηλή και αντίστοιχη με αυτή των δια ζώσης σεμιναρίων μας.

  • Live εισήγηση μέσω εύχρηστης online πλατφόρμας (τηλεμαθήματα) με χρήση laptop, desktop είτε smartphone
  • Εκπαιδεύουν εισηγητές έμπειροι επαγγελματίες του κλάδου, ενεργοί στην αγορά εργασίας σε επιχειρήσεις ή διαφημιστικά agencies.
  • Εκπαίδευση με πρακτικά παραδείγματα & case studies
  • Πλήρες Πακέτο Σημειώσεων

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ / ΣΚΟΠΟΣ

Η εκπαίδευση γίνεται βήμα προς βήμα από επαγγελματίες digital managers, στηρίζεται σε πρακτικές εφαρμογές – case studies και αφορά όλα τα digital μέσα Social Media, Mail Marketing, SEO, Google Ads & Analytics προκειμένου κάποιος να έχει ολοκληρωμένη γνώση έτσι ώστε να δημιουργεί αποδοτικές στρατηγικές Digital Marketing για κάθε είδος επιχείρησης.

 

Στόχος του προγράμματος είναι ο εκπαιδευόμενος να αποκτήσει πλήρη εξοικείωση στην πράξη με όλα τα digital εργαλεία, έτσι ώστε μετά το πέρας του σεμιναρίου να έχει την αυτοπεποίθηση να ασχοληθεί επαγγελματικά με το αντικείμενο του Digital Marketing.

 

 

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το εν λόγω webinar απευθύνεται σε νέους που επιθυμούν να ξεκινήσουν μια νέα καριέρα στο Digital Marketing και θέλουν να αποκτήσουν πρακτικές γνώσεις στα digital εργαλεία, σε ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων που θέλουν να μάθουν πώς να διαφημίζουν και πως να παρακολουθούν την online προβολή της επιχείρησής τους, σε εργαζομένους/υπάλληλους εταιρειών που θέλουν να αναπτύξουν τις digital δεξιότητές τους με στόχο να εξελιχθούν αλλά και σε ελεύθερους επαγγελματίες κάθε αντικειμένου που επιθυμούν να προωθήσουν το επάγγελμά τους.

Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου δεν απαιτείται προηγούμενη γνώση στα εργαλεία.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (ΠΕΙΡΑΙΩΣ / ΕΘΝΙΚΗ) κατόπιν συνεννόησης με τη γραμματεία στο [email protected] | Παρακαλούμε στην αιτιολογία κατάθεσης της προκαταβολής να αναγράφετε το όνομα σας και το σεμινάριο στο οποίο δηλώσατε συμμετοχή. Υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου κατόπιν συνεννόησης.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
- Οι ενδιαφερόμενοι αφού δηλώσουν συμμετοχή, θα λάβουν ένα επιβεβαιωτικό email με διευκρινίσεις από τον αρμόδιο υπεύθυνο των σεμιναρίων, ο οποίος επιπλέον έχει τη δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας μαζί τους.

- Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας δήλωσης συμμετοχής, απαιτείται αποστολή του αποδεικτικού της προκαταβολής στο inf[email protected]

- Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν ένα αναλυτικό email οδηγιών σχετικά με τη διαδικασία σύνδεσης και χρήσης της online πλατφόρμας.
Διάρκεια: 40 ώρες (50λεπτες) – 2 μήνες
Ωράρια:
Απογευματινά μετά τις 5μμ ( 2 φορές/εβδομάδα x 3ώρες - 13 μαθήματα)
Δυνατότητα εκπαίδευσης και τα Σάββατα (9 έως 11 μαθήματα)
Κόστος Προγράμματος: 490 Eυρώ | Δυνατότητα Αποπληρωμής σε 2 ισόποσες δόσεις - 1η δόση προκαταβολή & 2η δόση στα μισά του προγράμματος
Έκπτωση: Ειδική Τιμή | 440 Ευρώ για Φοιτητές & Ανέργους - Δυνατότητα Αποπληρωμής σε 2 ισόποσες δόσεις - 1η δόση προκαταβολή & 2η δόση στα μισά του προγράμματος

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Το ΚΕΜΕ αποτελεί Αδειοδοτημένο Κέντρο του ΕΟΠΠΕΠ (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού) του Υπουργείου Παιδείας με Αριθμό Αδείας 2101023 (Κε.Δι.Β.Μ.1). Μετά το πέρας του σεμιναρίου χορηγείται αντίστοιχη Βεβαίωση Σπουδών.

Δηλώστε συμμετοχή

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Τηλέφωνο (απαραίτητο)

Το μήνυμά σας