Εξειδίκευση στα πιο
Περιζήτητα Επαγγέλματα!

Επαγγελματικά Σεμινάρια Amadeus Στέλεχος Διαχείρισης & Κρατήσεων Αεροπορικών Εισιτηρίων – 45 ώρες | -20% EARLY BIRD ΕΩΣ 31/7

0

To παρακάτω πρόγραμμα σεμιναρίου διεξάγεται με τη μέθοδο της εξ’ αποστάσεως σύγχρονης εκπαίδευσης, με live διδασκαλία από εισηγητές – επαγγελματίες της αγοράς, μέσω on-line πλατφόρμας.

 1. Τί είναι η ΙΑΤΑ- αεροπορικές εταιρείες μέλη
 2. Αλφάβητος πρακτόρων και αερομεταφορών
 3. Τί είναι το αεροπορικό εισιτήριο
 4. Βασικοί κωδικοί
 5. Τί είναι το OW, RT
 6. Εισαγωγή στο σύστημα κρατήσεων αεροπορικών εισιτηρίων AMADEUS
 7. Κωδικοποίηση- αποκωδικοποίηση πόλεων και αεροδρομίων
 8. Κωδικοποίηση- αποκωδικοποίηση αεροπορικών εταιρειών
 9. Ορισμός της αεροπορικής κράτησης
 10. Έλεγχος διαθεσιμότητας
 11. Αγορά θέσης
 12. Δημιουργία κράτησης- κωδικός κράτησης
 13. Στοιχεία επιβατών
 14. Πληροφορίες επιβατών σε μια κράτηση
 15. Επιθυμίες επιβατών σε μια κράτηση
 16. Πολλαπλή διαθεσιμότητα
 17. Κράτηση με ανταπόκριση- ελάχιστη παραμονή
 18. Κράτηση πολλαπλών επιβατών σε μια κράτηση
 19. Κράτηση για παιδί και βρέφος
 20. Υπερατλαντικές πτήσεις
 21. Ζώνες ώρας, διεθνή γραμμή ημερομηνίας
 22. Τιμολόγηση κράτησης
 23. Εύρεση διαφόρων ναύλων σε μια κράτηση
 24. Ακύρωση κράτησης- διαχωρισμός κράτησης
 25. Περιορισμοί ναύλων
 26. Κανόνες ναύλων

 

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ: ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕ LIVE STREAMING

To πρόγραμμα σεμιναρίου διεξάγεται με τη μέθοδο της εξ’ αποστάσεως σύγχρονης εκπαίδευσης, με Live εισήγηση μέσω εύχρηστης online πλατφόρμας (τηλεμαθήματα) με χρήση laptop ή desktop.

 • Η εκπαίδευση πραγματοποιείται από επιλεγμένο προσωπικό, επαγγελματίες του χώρου, με εμπειρία στις διαχειριστικές λειτουργίες μικρών και μεγάλων τουριστικών μονάδων.
 • Χορηγείται πλήρες πακέτο σημειώσεων 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 • Οι ενδιαφερόμενοι αφού δηλώσουν συμμετοχή, θα λάβουν ένα επιβεβαιωτικό email με επιπλέον διευκρινίσεις από τον αρμόδιο υπεύθυνο των σεμιναρίων, ο οποίος επιπλέον έχει τη δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας μαζί τους.
 • Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας δήλωσης συμμετοχής, απαιτείται αποστολή του αποδεικτικού της προκαταβολής στο [email protected]
 • Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής στο εν λόγω webinar, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν ένα αναλυτικό email οδηγιών σχετικά με τη διαδικασία σύνδεσης και χρήσης της online πλατφόρμας.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ : 45 ώρες (50λεπτες) 

 

ΩΡΑΡΙΑ: Απογευματινά μετά τις 5μμ και Βραδινά από τις 8μμ ( 2 φορές/εβδομάδα x 3ώρες ) | Δυνατότητα εκπαίδευσης και τα Σάββατα

 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 540 € | Το ποσό καταβάλλεται σε δόσεις. 1η Δόση δίνεται με την εγγραφή

 

Early Bird 20% : 430€ για Προκρατήσεις Θέσεων Σεμιναρίων Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου. | Εγγραφές Κρατήσεων έως 31/07 | Κατοχύρωση Θέσης – Προκαταβολή με την εγγραφή 100€

 

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:  Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (ΠΕΙΡΑΙΩΣ / ΕΘΝΙΚΗ) κατόπιν συνεννόησης με τη γραμματεία στο [email protected] | Παρακαλούμε στην αιτιολογία κατάθεσης της προκαταβολής να αναγράφετε το όνομα σας και το σεμινάριο στο οποίο δηλώσατε συμμετοχή.

 

Σχετικά με την έκδοση παραστατικού: Υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου κατόπιν συνεννόησης. Στην περίπτωση αυτή η εξόφληση του σεμιναρίου είναι αναγκαίο να πραγματοποιηθεί από κάποιον εμπορικό λογαριασμό της εταιρείας /ατομικής επιχείρησης και να σταλούν μέσω email τα απαραίτητα στοιχεία της επιχείρησης για την έκδοση του τιμολογίου.


Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου παρέχεται Βεβαίωση Σπουδών, η οποία πιστοποιεί τις γνώσεις που έχετε αποκτήσει. Η πιστοποίηση είναι σύμφωνη με την άδεια του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ – ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ).

 

Share.