Σεμινάρια Graphic Design – Photo Edit

τυπογραφια
Διάρκεια: 18 ώρες / 6 μαθήματα x 3 ώρες | κάθε ώρα εκπαίδευσης αποτελείται από 50 λεπτά

Η τυπογραφία είναι το μέσο με το οποίο μια γραπτή ιδέα αποκτά υπόσταση. Λόγω του όγκου και της ποικιλίας των διαθέσιμων γραμματοσειρών, η επιλογή των στοιχείων που συνθέτουν αυτή την οπτική υπόσταση μπορεί να επηρεάσει την αναγνωσιμότητα μιας ιδέας καθώς και τα συναισθήματα του αναγνώστη. Η τυπογραφία και η τυπογραφική μελέτη αποτελεί τη βάση του επικοινωνιακού σχεδιασμού και κατά συνέπεια είναι ουσιώδες συστατικό της γραφιστικής εκπαίδευσης, είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία του graphic design.

graphic-designer
Διάρκεια: 60 ώρες / 2 μήνες

Σεμινάρια Επαγγελματικής Επεξεργασίας Ψηφιακής Εικόνας & Φωτογραφίας – Δημιουργία Διαφημίσεων & Εντύπων. Τα μαθήματα Photoshop, Ιllustrator & InDesign απευθύνονται σε φωτογράφους, γραφίστες, αρχιτέκτονες, διακοσμητές, μακετίστες, διαφημιστές και γενικά σε όσους επιθυμούν να ασχοληθούν επαγγελματικά με την επεξεργασία εικόνας, τον σχεδιασμό διαφημιστικών banners, την παραγωγή εντύπων, διαφημιστικών φυλλαδίων-flyers, το φωτομοντάζ, το ρετουσάρισμα, τη δημιουργία αφισών, επαγγελματικών καρτών, σημάτων, λογοτύπων καθώς και την επεξεργασία υλικών που προορίζονται για μπροσούρες, περιοδικά, εφημερίδες και βιβλία Σκοπός του σεμιναρίου είναι μετά το πέρας των μαθημάτων οι σπουδαστές να είναι άρτια εκπαιδευμένοι προκειμένου να εργαστούν ως υπάλληλοι σε διαφημιστικές εταιρείες ή/και ως ελεύθεροι επαγγελματίες στον τομέα της γραφιστικής – διαφήμισης, αξιοποιώντας τις δεξιότητες που θα έχουν αποκτήσει από τη γραφιστική σουίτα της Adobe.

σεμιναρια-photoshop
Διάρκεια: 24 ώρες / 8 μαθήματα x 3 ώρες | κάθε ώρα εκπαίδευσης αποτελείται από 50 λεπτά

Τα μαθήματα Photoshop Επεξεργασία Ψηφιακής Εικόνας & Δημιουργία Εταιρικής Ταυτότητας, απευθύνονται σε φωτογράφους, γραφίστες, αρχιτέκτονες, διακοσμητές, μακετίστες, διαφημιστές και γενικά σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν όλες τις σύγχρονες γνώσεις για το χειρισμό του γραφιστικού προγράμματος Photoshop και να εμβαθύνουν περισσότερο, μαθαίνοντας ορισμένες επιπλέον δυνατότητες που παρέχει το συγκεκριμένο λογισμικό που αφορούν στο σχεδιασμό Εταιρικής Ταυτότητας – Διαφημιστικού υλικού (π.χ. λογότυπα, φυλλάδια, επαγγελματικές κάρτες κ.α.).

Μετά το τέλος του σεμιναρίου Photoshop Επεξεργασία Ψηφιακής Εικόνας & Δημιουργία Εταιρικής Ταυτότητας οι σπουδαστές θα είναι σε θέση:

Α. Να χειρίζονται με άρτιο τρόπο το λογισμικό επεξεργασίας ψηφιακής εικόνας Adobe Photoshop, να κάνουν χρωματική και τονική διόρθωση εικόνων, αλλαγή διαστάσεων εικόνας για εκτύπωση ή χρήση στο διαδίκτυο, φωτομοντάζ, ρετουσάρισμα, δημιουργία αφισών, επαγγελματικών καρτών, σημάτων, λογοτύπων, διάφορων εικονιδίων καθώς και διαφημιστικών φυλλαδίων. Β. Να εργαστούν ως υπάλληλοι σε διαφημιστικές εταιρείες ή/και ως ελεύθεροι επαγγελματίες στον τομέα της γραφιστικής – διαφήμισης, αξιοποιώντας τις δεξιότητες που θα έχουν αποκτήσει όσον αφορά τη χρήση του συγκεκριμένου λογισμικού, το σχεδιασμό διαφημιστικού υλικού (λογότυπα, έντυπα, φυλλάδια, επαγγελματικές κάρτες κ.α.).

Διάρκεια: 12 ώρες | κάθε ώρα εκπαίδευσης αποτελείται από 50 λεπτά

Η συσκευασία έχει πολύπλευρη ‘’προσωπικότητα ‘’, εξυπηρετεί και επηρεάζει  τόσο το προϊόν όσο και τον καταναλωτή, καθώς παράλληλα συμβάλει στην αναγνωσιμότητα του προϊόντος που συσκευάζει και στην διαφοροποίησή του από άλλα ανταγωνιστικά προϊόντα. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου Συσκευασίας οι σπουδαστές, χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα Adobe Illustrator & InDesign, κάνουν πρακτική σχεδιάζοντας το “Ανάπτυγμα” της εκάστοτε συσκευασίας, της “Ετικέτας” καθώς και των “Πικμάνσεων – Κοπτικών” αυτής.  Επίσης αποκτούν εμπειρία στον σχεδιασμό Folder, τα οποία αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής ταυτότητας μίας εταιρείας.