Εξειδίκευση στα πιο
Περιζήτητα Επαγγέλματα!

Σεμινάρια Photoshop | Επεξεργασία Ψηφιακής Εικόνας & Φωτογραφίας

ΠΕΡIΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

To παρακάτω πρόγραμμα σεμιναρίου διεξάγεται είτε δια ζώσης, είτε με τη μέθοδο της εξ’ αποστάσεως σύγχρονης εκπαίδευσης, με live διδασκαλία από εισηγητές – επαγγελματίες της αγοράς, μέσω on-line πλατφόρμας.

To παρακάτω πρόγραμμα σεμιναρίου διεξάγεται στην πλήρη του μορφή είτε δια ζώσης, είτε με τη μέθοδο της εξ’ αποστάσεως σύγχρονης εκπαίδευσης, με live διδασκαλία από εισηγητές – επαγγελματίες της αγοράς, μέσω on-line πλατφόρμας.

ΕΝΟΤΗΤΑ I: ADOBE PHOTOSHOP (25ώρες)

ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ENOTHΤΕΣ

 1. Είδη γραφικών, εικόνες για web,
 2. Αποθήκευση εικόνας για εκτύπωση και web
 3. Γνωριμία με το περιβάλλον εργασίας Photoshop
 4. Εργαλειοθήκη του Photoshop
 5. Εργαλεία επιλογών
 6. Πινέλα και σύμβολα
 7. Επίπεδα (layers) και μάσκες
 8. Εισαγωγή κειμένου και διανυσματικών στοιχείων.
 9. Διόρθωση τονική και χρωματική στις φωτογραφίες.
 10. Δημιουργία φόντου
 11. Χρήση φίλτρων
 12. Χρήση εφέ και σκιών
 13. Χρωματικά Μοντέλα (RGB, CMYK)
 14. Τεχνικές Κολάζ και Μοντάζ Φωτογραφιών, Ξεφοντάρισμα
 15. Διόρθωση ατελειών σε μια παλιά φωτογραφία
 16. Πρόσθεση και αφαίρεση στοιχείων ή προσώπων από μια φωτογραφία

ΔΙΔΑΣΚΟΜΕΝΑ PROJECT – PHOTOSHOP

 • Ρετούς Προσώπου & Σώματος
 • Επεξεργασία Τοπίου
 • Μοντάζ Φωτογραφιών
 • Φωτισμός Φωτογραφίας

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ / ΣΚΟΠΟΣ

Τα μαθήματα Photoshop Επεξεργασία Ψηφιακής Εικόνας & Φωτογραφίας, απευθύνονται σε φωτογράφους, γραφίστες, αρχιτέκτονες, διακοσμητές, μακετίστες, διαφημιστές και γενικά σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν όλες τις σύγχρονες γνώσεις για το χειρισμό του γραφιστικού προγράμματος Photoshop και να εμβαθύνουν περισσότερο, μαθαίνοντας ορισμένες επιπλέον δυνατότητες που παρέχει το συγκεκριμένο λογισμικό που αφορούν στο σχεδιασμό Εταιρικής Ταυτότητας – Διαφημιστικού υλικού (π.χ. λογότυπα, φυλλάδια, επαγγελματικές κάρτες κ.α.).

Μετά το τέλος του σεμιναρίου Photoshop Επεξεργασία Ψηφιακής Εικόνας & Φωτογραφίας οι σπουδαστές θα είναι σε θέση:

Α. Να χειρίζονται με άρτιο τρόπο το λογισμικό επεξεργασίας ψηφιακής εικόνας Adobe Photoshop, να κάνουν χρωματική και τονική διόρθωση εικόνων, αλλαγή διαστάσεων εικόνας για εκτύπωση ή χρήση στο διαδίκτυο, φωτομοντάζ, ρετουσάρισμα, δημιουργία αφισών, επαγγελματικών καρτών, σημάτων, λογοτύπων, διάφορων εικονιδίων καθώς και διαφημιστικών φυλλαδίων.

Β. Να εργαστούν ως υπάλληλοι σε διαφημιστικές εταιρείες ή/και ως ελεύθεροι επαγγελματίες στον τομέα της γραφιστικής – διαφήμισης, αξιοποιώντας τις δεξιότητες που θα έχουν αποκτήσει όσον αφορά τη χρήση του συγκεκριμένου λογισμικού.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

• Το σεμινάριο photoshop advanced έχει πιστοποιηθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού - ΕΟΠΠΕΠ του Υπουργείου Παιδείας και είναι εναρμονισμένο με Διεθνή Επαγγελματικά Περιγράμματα κατά ISCO 88.

• Οι εκπαιδευτές επιλέγονται με βάση συγκεκριμένα και προκαθορισμένα κριτήρια του ΕΟΠΠΕΠ, τα οποία αφορούν στους τίτλους σπουδών, αλλά και την επαγγελματική και εκπαιδευτική προϋπηρεσία.

• Στο πρόγραμμα μπορούν να φοιτήσουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι, ανεξαρτήτως ηλικίας, ιδιότητας και επιπέδου σπουδών (π.χ. απόφοιτοι Λυκείου, φοιτητές, απόφοιτοι ΑΕΙ, ΤΕΙ & ΙΕΚ, εργαζόμενοι ή επαγγελματίες του χώρου που επιθυμούν επιπλέον κατάρτιση αλλά και άνεργοι που αναζητούν απασχόληση και επιθυμούν να προετοιμαστούν για την είσοδό τους στην αγορά εργασίας).

• Όσον αφορά την παρακολούθηση του σεμιναρίου με eLearning:
 H εκπαίδευση πραγματοποιείται με τηλεμαθήματα, μέσω online πλατφόρμας, κατά την οποία ο εισηγητής διδάσκει live, έτσι ώστε να διατηρούμε την ποιότητα της διδασκαλίας εξίσου υψηλή και αντίστοιχη με αυτή των δια ζώσης σεμιναρίων.
 Υπάρχει προσωπική επαφή με τους εισηγητές και με τον υπεύθυνο του τομέα, έτσι ώστε να επιλύονται όλα τα πιθανά ζητήματα ή οι όποιες απορίες προκύψουν.
 Οι εισηγητές είναι επαγγελματίες, ενεργοί στην αγορά εργασίας.
 Τα ωράρια είναι Πρωινά &Απογευματινά / Δυνατότητα εκπαίδευσης και τα Σάββατα
 Χορηγείται πλήρες πακέτο σημειώσεων / Λυμένα παραδείγματα &Ασκήσεις
 Με το πέρας του σεμιναρίου χορηγείται Βεβαίωση Σπουδών σύμφωνα με την επίσημη άδεια του ΕΟΠΠΕΠ.
Διάρκεια: 25 ώρες / 8 μαθήματα x 3 ώρες | κάθε ώρα εκπαίδευσης αποτελείται από 50 λεπτά - Το σεμινάριο πραγματοποιείται είτε δια ζώσης, είτε e-Learning
Ωράρια:
Απογευματινά - Βραδινά
Κόστος Προγράμματος: Ενημερωθείτε από τον υπεύθυνο τμήματος | Το ποσό καταβάλλεται σε δόσεις. 1η Δόση δίνεται με την εγγραφή .
Έκπτωση: Έκπτωση 10% για Φοιτητές & Ανέργους

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου παρέχεται Βεβαίωση Σπουδών, η οποία πιστοποιεί τις γνώσεις που έχετε αποκτήσει. Η πιστοποίηση είναι σύμφωνη με την άδεια του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ – ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ).


Δηλώστε συμμετοχή

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Τηλέφωνο (απαραίτητο)

Το μήνυμά σας