Σεμινάρια Web Design Κατασκευής & Προώθησης Ιστοσελίδων HTML5, CSS3, WordPress, e-Shop

Διαβάστε περισσότερα για το σεμινάριο Wordpress/Woocommerce
Διάρκεια: 36 ώρες | κάθε ώρα εκπαίδευσης αποτελείται από 50 λεπτά

Στόχος του σεμιναρίου

Το σεμινάριο κατασκευής ιστοσελίδων WordPress και e-shop είναι ένα σύγχρονο πρακτικό σεμινάριο, που  έχει ως στόχο την πλήρη κατανόηση, εκμάθηση και εξοικείωση με το περιβάλλον του WordPress  και του WooCommerce αλλά και γενικότερα με έννοιες που αφορούν το internet και το web development.

Σε ποιον απευθύνεται;

Απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να γνωρίσουν τον κόσμο της κατασκευής ιστοσελίδων. Η πλατφόρμα του WordPress δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να μπορεί να κατασκευάσει σύγχρονες ιστοσελίδες, καλαίσθητες , εύχρηστες  που μπορούν και λειτουργούν εύκολα βάσει των σύγχρονων προτύπων του ίντερνετ.

Οφέλη των μαθημάτων του σεμιναρίου

Μετά το πέρας του σεμιναρίου ο σπουδαστής θα είναι σε θέση να κατασκευάζει πλήρως ιστοσελίδες wordpress και eshop WooCommerce σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματα του σεμιναρίου είναι ότι πρόκειται για προσομοίωση πραγματικού περιβάλλοντος εργασίας, μέσω του οποίου ο σπουδαστής έχει τη δυνατότητα να έρθει σε επαφή με online servers, ώστε να περιηγηθεί στο περιβάλλον τους και να γνωρίσει προχωρημένες  λειτουργίες όπως η ασφάλεια ενός website.

Η πρακτική εξάσκηση και κατά τη διάρκεια των μαθημάτων και η προσομοίωση του εργαστηρίου σε πραγματικό περιβάλλον εργασίας, μαζί με την πολυετή εμπειρία του διδάσκοντα στον χώρο της κατασκευής ιστοσελίδων, προσφέρουν  στον σπουδαστή την ευκαιρία να γνωρίσει το αντικείμενο με τρόπο προσιτό και άμεσο.