Σεμινάρια Web Design Κατασκευής & Προώθησης Ιστοσελίδων HTML5, CSS3, WordPress, e-Shop

Διαβάστε περισσότερα για το σεμινάριο Wordpress/Woocommerce
Διάρκεια: 36 ώρες (50λεπτες) – 1.5 μήνας | Το σεμινάριο πραγματοποιείται είτε δια ζώσης, είτε e-Learning

To πρόγραμμα σεμιναρίου διεξάγεται με τη μέθοδο της εξ’ αποστάσεως σύγχρονης εκπαίδευσης, μέσω online πλατφόρμας, κατά την οποία ο εισηγητής διδάσκει live, έτσι ώστε να διατηρούμαι την ποιότητα της διδασκαλίας εξίσου υψηλή και αντίστοιχη με αυτή των δια ζώσης σεμιναρίων μας.

Το webinar WordPress Κατασκευή και Διαχείριση Ιστοσελίδων & e-Shop είναι ένα σύγχρονο πρακτικό σεμινάριο, που  έχει ως στόχο μετά το πέρας των μαθημάτων ο εκπαιδευόμενος να είναι σε θέση να κατασκευάζει πλήρως επαγγελματικές Ιστοσελίδες & e-Shop . Η εκπαίδευση γίνεται βήμα προς βήμα, στηρίζεται σε πρακτικές εφαρμογές – case studies. Κατά τη διάρκεια του webinar κάθε εκπαιδευόμενος δουλεύει σε πραγματικό περιβάλλον εργασίας, αφού του δίδεται η δυνατότητα να έχει πρόσβαση σε online server (cPanel) και να κατασκευάζει από το μηδέν βήμα προς βήμα ένα ολοκληρωμένο site & e-Shop με την καθοδήγηση του εισηγητή-προγραμματιστή.

Το εν λόγω webinar απευθύνεται σε νέους που επιθυμούν να ξεκινήσουν μια νέα καριέρα στο χώρο της Κατασκευής Ιστοσελίδων και e-Shop, καθώς και  σε εργαζομένους/υπάλληλους εταιρειών που θέλουν να μπορούν να χειρίζονται οι ίδιοι τα site και τα e-Shop των εταιρειών που εργάζονται αλλά και σε ελεύθερους επαγγελματίες κάθε αντικειμένου που επιθυμούν να έχουν τον έλεγχο της δικής τους ιστοσελίδας ή του δικού τους ηλεκτρονικού καταστήματος.

Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου δεν απαιτείται προηγούμενη γνώση.

wordpress
Διάρκεια: 36 ώρες | κάθε ώρα εκπαίδευσης αποτελείται από 50 λεπτά - Το σεμινάριο πραγματοποιείται είτε δια ζώσης, είτε e-Learning

Στόχος του σεμιναρίου

Το σεμινάριο κατασκευής ιστοσελίδων WordPress και e-shop είναι ένα σύγχρονο πρακτικό σεμινάριο, που  έχει ως στόχο την πλήρη κατανόηση, εκμάθηση και εξοικείωση με το περιβάλλον του WordPress  και του WooCommerce αλλά και γενικότερα με έννοιες που αφορούν το internet και το web development.

Σε ποιον απευθύνεται;

Απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να γνωρίσουν τον κόσμο της κατασκευής ιστοσελίδων. Η πλατφόρμα του WordPress δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να μπορεί να κατασκευάσει σύγχρονες ιστοσελίδες, καλαίσθητες , εύχρηστες  που μπορούν και λειτουργούν εύκολα βάσει των σύγχρονων προτύπων του ίντερνετ.

Οφέλη των μαθημάτων του σεμιναρίου

Μετά το πέρας του σεμιναρίου ο σπουδαστής θα είναι σε θέση να κατασκευάζει πλήρως ιστοσελίδες wordpress και eshop WooCommerce σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματα του σεμιναρίου είναι ότι πρόκειται για προσομοίωση πραγματικού περιβάλλοντος εργασίας, μέσω του οποίου ο σπουδαστής έχει τη δυνατότητα να έρθει σε επαφή με online servers, ώστε να περιηγηθεί στο περιβάλλον τους και να γνωρίσει προχωρημένες  λειτουργίες όπως η ασφάλεια ενός website.

Η πρακτική εξάσκηση και κατά τη διάρκεια των μαθημάτων και η προσομοίωση του εργαστηρίου σε πραγματικό περιβάλλον εργασίας, μαζί με την πολυετή εμπειρία του διδάσκοντα στον χώρο της κατασκευής ιστοσελίδων, προσφέρουν  στον σπουδαστή την ευκαιρία να γνωρίσει το αντικείμενο με τρόπο προσιτό και άμεσο.