Θεσσαλονίκη - 2310266480 | [email protected]

Σπουδάζετε την πράξη!

Σεμινάρια Photoshop | Επεξεργασία Ψηφιακής Εικόνας

ΠΕΡIΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ENOTHΤΕΣ

 1. Γνωριμία με το περιβάλλον εργασίας  Photoshop
 2. Εργαλειοθήκη του  Photoshop
 3. Εργαλεία επιλογών
 4. Πινέλα και σύμβολα
 5. Επίπεδα (layers) και μάσκες
 6. Εισαγωγή κειμένου και γραφιστικών στοιχείων.
 7. Διόρθωση τονικά και χρωματικά στις φωτογραφίες.
 8. Δημιουργία φόντου και χρήση φίλτρων και εφέ και σκιών
 9. Εκτύπωση εργασιών για τυπογραφική παραγωγή
 10. Διόρθωση ατελειών σε μια παλιά φωτογραφία
 11. Δημιουργία μοντάζ και κολάζ φωτογραφιών
 12. Πρόσθεση και αφαίρεση στοιχείων ή προσώπων από μια φωτογραφία
 13. Δημιουργία καλλιτεχνικών φωτογραφιών εικαστικού περιεχομένου με ψηφιακή τεχνολογία και επεξεργασία.
 14. Ξεφοντάρισμα
 15. Εκτύπωση και αποθήκευση

 

ΤΕΛΙΚΟ PROJECT:

 • Ρετούς προσώπου
 • Ρετούς σώματος
 • Επεξεργασία τοπίου

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ / ΣΚΟΠΟΣ

Τα μαθήματα Photoshop απευθύνονται σε φωτογράφους, γραφίστες, αρχιτέκτονες, διακοσμητές, μακετίστες, διαφημιστές και γενικά σε όσους επιθυμούν να ασχοληθούν με την επεξεργασία εικόνας καθώς και την παραγωγή απλών εντύπων.
Σκοπός του μαθήματος είναι η εκμάθηση και η αξιοποίηση των δυνατοτήτων ενός από τα πιο δημοφιλή προγράμματα επεξεργασίας εικόνας.
Οι σπουδαστές μαθαίνουν να επεξεργάζονται εικόνες ποικίλης θεματολογίας, μέσω μιας αναλυτικής επίδειξης της παλέτας του γνωστού και εύχρηστου λογισμικού Adobe Photoshop. Μετά το τέλος του προγράμματος οι σπουδαστές θα είναι σε θέση:
Α. Να χειρίζονται με άρτιο τρόπο το λογισμικό επεξεργασίας ψηφιακής εικόνας Adobe Photoshop, να κάνουν χρωματική και τονική διόρθωση εικόνων, αλλαγή διαστάσεων εικόνας για εκτύπωση ή χρήση στο διαδίκτυο, φωτομοντάζ, ρετουσάρισμα, δημιουργία αφισών, επαγγελματικών καρτών, σημάτων, λογοτύπων, διάφορων εικονιδίων καθώς και διαφημιστικών φυλλαδίων.
Β. Να εργαστούν ως υπάλληλοι σε διαφημιστικές εταιρείες ή/και ως ελεύθεροι επαγγελματίες στον τομέα της γραφιστικής – διαφήμισης, αξιοποιώντας τις δεξιότητες που θα έχουν αποκτήσει όσον αφορά τη χρήση του συγκεκριμένου λογισμικού.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

• Το σεμινάριο photoshop έχει πιστοποιηθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού - ΕΟΠΠΕΠ του Υπουργείου Παιδείας και είναι εναρμονισμένο με Διεθνή Επαγγελματικά Περιγράμματα κατά ISCO 88.

• Οι εκπαιδευτές επιλέγονται με βάση συγκεκριμένα και προκαθορισμένα κριτήρια του ΕΟΠΠΕΠ, τα οποία αφορούν στους τίτλους σπουδών, αλλά και την επαγγελματική και εκπαιδευτική προϋπηρεσία.

• Στο πρόγραμμα μπορούν να φοιτήσουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι, ανεξαρτήτως ηλικίας, ιδιότητας και επιπέδου σπουδών (π.χ. απόφοιτοι Λυκείου, φοιτητές, απόφοιτοι ΑΕΙ, ΤΕΙ & ΙΕΚ, εργαζόμενοι ή επαγγελματίες του χώρου που επιθυμούν επιπλέον κατάρτιση αλλά και άνεργοι που αναζητούν απασχόληση και επιθυμούν να προετοιμαστούν για την είσοδό τους στην αγορά εργασίας).
Διάρκεια: 15 ώρες / 5 μαθήματα x 3ώρες
Ωράρια:
Πρωινά - Απογευματινά - Βραδυνά
Κόστος Προγράμματος: Ενδεικτικό Κόστος Συμμετοχής : 150€- Το ποσό καταβάλλεται σε δόσεις. 1η Δόση δίδεται με την εγγραφή.
Έκπτωση: 15% Έκπτωση έως 15/9 για κρατήσεις θέσεων στα σεμινάρια Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου *Η  έκπτωση δεν ισχύει σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου παρέχεται Βεβαίωση Σπουδών, η οποία πιστοποιεί τις γνώσεις που έχετε αποκτήσει. Η πιστοποίηση είναι σύμφωνη με την άδεια του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ – ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ).

Δηλώστε συμμετοχή

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Τηλέφωνο

Σχόλια